Οικοσελίδα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Ζητούνται προσφορές για οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης/συντήρησης των δέκα εξοχικών διαμερισμάτων που κατέχει το Ταμείο Ευημερίας Επιστημονικού Προσωπικού στο Παραλίμνι. 

Παρακαλούμε βρείτε πιο κάτω τα έγγραφα του διαγωνισμού:

Διαγωνισμός για ανακαίνιση

 

 


Επιστολή Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΑΗΚ 23/06/2015

Επισυνάπτεται για ενημέρωσή σας η επιστολή που στάληκε προς τον Γενικό Διευθυντή της ΑΗΚ αναφορικά με τα απεργιακά μέτρα που αρχίζουν από αύριο Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015.

Στόχος μας δεν είναι η ταλαιπωρία των καταναλωτών, προς τους οποίους προκαταβολικά απολογούμαστε και ως εκ τούτου το προσωπικό της ΑΗΚ, καθ’ όλη την περίοδο των μέτρων, δεν θα προβαίνει σε διακοπές στους οικιακούς καταναλωτές για απλήρωτους λογαριασμούς.

 

Από τις Συντεχνίες της ΑΗΚ

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ανακοινωση Συντεχνιων ΑΗΚ

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΑΗΚ έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών τους με το προσωπικό και τους συνταξιούχους της ΑΗΚ

και μετά από μυστική ψηφοφορία εξουσιοδοτήθηκαν με 95% των ψήφων όπως προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες και μέτρα

για αποτροπή των απαράδεκτων θέσεων που εκφράστηκαν από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού

αναφορικά με τον Τομέα Ηλεκτρισμού στην Κύπρο. 

 
Κατά τη τελευταία συνάντηση μας στο ΥΕΕΒΤ, έχουμε αντιληφθεί ότι το Υπουργείο χειρίζεται αυτή την κατάσταση, το λιγότερο με επιπολαιότητα και ανευθυνότητα σε αντίθεση με τη σοβαρότητα, υπομονή και υπευθυνότητα που έχουν επιδείξει οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις της ΑΗΚ. 
 
Μετά την συνάντηση αυτή οι εργαζόμενοι συνειδητοποιώντας, για μια ακόμα φορά, ότι μιλούν σε «ώτα μη ακουόντων» έχουν αποφασίσει τη λήψη μέτρων αρχομένων με μονόωρη στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα 23.03.2015 και ώρα 12:00 μέχρι 13:00, στους χώρους εργασίας.
 
Τα πράγματα στον Τομέα Ηλεκτρισμού, μετά τις τοποθετήσεις του Υπουργού Ενέργειας, οδηγούνται πλέον σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς με τεράστιους κίνδυνους για αυτό το δύσμοιρο πολυβασανισμένο και οικονομικά κατεστραμμένο τόπο. 
 
Καλούμε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού να τερματίσει άμεσα το διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί από τον Έφορο Αποκρατικοποιήσεων για Νομικό Διαχωρισμό, Εταιρικοποίηση, και Ιδιωτικοποίηση της ΑΗΚ διαφορετικά, το ΥΕΕΒΤ θα φέρει ακεραία την ευθύνη, για τις οποιεσδήποτε αρνητικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, τη διασάλευση της εργασιακής ειρήνης στον τόπο, καθώς και τις επιπτώσεις στην οικονομία του τόπου.
 

Κοινή Ανακοίνωση Συντεχνιών

Κοινή Ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΑΗΚ προς τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL